skip to Main Content

Schimmelnagel/Laserbehandeling

U bent zeker niet alleen. In de Benelux hebben meer dan 2 miljoen mensen last van schimmelnagels. Pinpointe geeft hoop aan eenieder die lijdt aan onychomycosis (schimmelnagels).

  • Zichtbare verbetering bij elke behandeling
  • 15 minuten per voet
  • Geen risico’s van orale medicijnen
  • Veel effectieven dan topische middelen

Stop het ongemak van lelijke nagels. Vraag nu naar de PinPointe behandeling en maak een afspraak.

Feet

Wat zijn de oorzaken van een schimmelnagel infectie

In de meeste gevallen worden schimmelinfecties veroorzaakt door een specifieke groep van schimmels, dermaofyten genoemd. Deze schimmels kunnen in dode huidlagen, bijvoorbeeld rond je nagels leven. De infectie kan een gevolg zijn van erfelijke overgevoeligheid, hoge leeftijd, slechte gezondheid, nageltrauma, klimaat (warm, vochtig) blootstelling aan geïnfecteerde nagels (m.n. bij sport/sauna), en te krappe schoenen. Geïnfecteerde nagels verkleuren, worden dikker en bros, en kunnen in sommige gevallen hinderlijk zijn bij dagelijkse activiteiten.

Wat is de PinPointe Footlaser?

PinPointe is de eerste klinisch bewezen laserbehandeling die een verbetering in schone nagelgroei na een enkele behandeling bewerkstelligt, zonder de bijwerkingen die gepaard gaan met topische en orale alternatieven.

Tijdens de behandeling vernietigt het laserlicht de schimmels zonder schade aan de nagel, het nagelbed en de omliggende huid.
De meeste patiënten voelen alleen warmte tijdens de behandeling. De gehele procedure, behandeling van beide voeten, vereist ongeveer 30 minuten.

Hoewel de infectie wordt behandeld door de laser wordt de verbetering van de nagel pas waargenomen als het aangetaste nageldeel uitgroeit, hetgeen ongeveer 4-6 maanden duurt. De mate waarin de nagel verbetert is afhankelijk van uw individuele omstandigheden. Klinische studies tonen aan dat na een enkele behandeling meer dan 71% van de behandelde patiënten  een aanhoudende verbetering in nieuwe, schone nagelgroei ervaart.

Back To Top