skip to Main Content

Nagelbeugel Unibrace

Unibrace is de nieuwste uitvinding van het team dat de Arkada-Methode ontwikkelde

De beugels zijn over de hele nagelplaat te plaatsen of slechts aan één kant. Ik kan afhankelijk van de situatie kiezen voor het bevestigen op verschillende manieren. Afhankelijk van de indicatie of juist de contra indicaties, kan er gekozen worden om een haakje rond uw nagelrand te gebruiken, maar ik kan de beugel ook op uw nagel vastplakken. Soms zal ik ook voor een combinatie kiezen als de situatie daarom vraagt.

Het vastplakken van de beugel doe ik met composiet. Een volkomen veilig medisch goedgekeurd product, dat ook uw tandarts gebruikt. Het grote voordeel is dat het veilig is en er geen allergische reacties te verwachten zijn.

De beugels worden gemaakt van chirurgisch staal dat voldoet aan de strengste eisen. Het is veilig voor gebruik op het menselijk lichaam.

De behandeling is pijnloos en eenmaal op uw nagel aangebracht ziet het geheel er keurig en netjes uit.

Feet

Serum

Dit serum bevat een zeer hoog aandeel (vis)collageen, dat ervoor zorgt dat de nagel, de huid en het nagelbed elastisch worden. Dit zorgt ervoor dat uw nagel snel van vorm zal kunnen veranderen. Daarnaast beschermt het tegen schimmels en bacteriën en helpt het uw nagel regenereren voor een betere nagelkwaliteit en groei.

Feet

Verloop van de behandeling

Met een nagelbeugel kan ik uw nagel geleidelijk van vorm doen veranderen. Dit gebeurt in de loop van een aantal weken. De beugel is van metaal en wil terug naar zijn oorspronkelijke vorm en neemt daarbij de nagelplaat mee omhoog. Zo wordt de pijnlijke ingroeiende kant uit uw huid gelift.

Afhankelijk van de kromming van uw nagel, zal ik na een paar weken de beugel moeten vervangen door een nieuwe. Steeds bekijk ik opnieuw op welk punt uw nagel correctie nodig heeft. Zo kan ik uw nagel als het ware ‘uitrichten’ en een betere vorm geven. Daardoor verdwijnen uw klachten snel.

Feet

De Podofix Beugel

Podofix  is een innovatieve methode voor het corrigeren van alle vormen van ingegroeide nagels. Deze vorm van nagelcorrectie is geschikt voor bijna iedereen.

Podofix is een zacht alternatief voor de regulering van de nagelafwijkingen. Het helpt misvormde nagels in een natuurlijke, gezonde groei. Via deze methode kunnen gemakkelijk te voorkomen klachten snel en duurzaam worden aangepakt.

Podofix is aangepast aan de nagelvorm en direct klaar om te worden aangebracht, dit geeft meestal gelijk een merkbare verlichting voor de cliënt. De lijm en het activeren van de Podofix neemt slechts enkele minuten in beslag en is nauwelijks waarneembaar.

De Podofix beugel bestaat uit een elastisch kunststof voetje dat op de nagel wordt gelijmd en een activeringsdraad die de beugel aantrekt nadat deze op de nagel is gelijmd. De Podofix beugel kan voor nagenoeg alle soorten van vervormde pijnlijke ingegroeide of gekrulde nagels gebruikt worden.

Afhankelijk van de omstandigheden blijft de Podofix beugel op de nagel zitten voor een periode van twee weken tot ongeveer twee maanden. Het plaatsen van de beugel is pijnloos.

Back To Top